Over Ruesult

Na zijn opleiding HTS Bouwkunde en HTI Amsterdam (Beton & Staalconstructie) deed Mark Ruessink bouwkundige praktijkervaring op als constructeur bij een ingenieursbureau. Daar bleek dat hij gelukkig werd in de begeleiding, technische uitwerking en toetsing aan de relevante regelgeving van bouwplannen.

Vervolgens was hij werkzaam bij een agrarisch adviesbureau op het gebied van bouwen en vergunningen. Daar heeft hij vele ondernemers intensief begeleid bij het realiseren van hun plannen, van ontwerp tot oplevering. Tevens verrichtte hij verschillende advieswerkzaamheden voor gemeenten en omgevingsdiensten. Mark woont op het melkveebedrijf in Toldijk, waar hij ook is opgegroeid.

De combinatie van zijn opleiding en ervaring zorgen voor een goede basis om opdrachtgevers te kunnen bijstaan. Opdrachtgevers in zowel de private als publieke sector schakelen Mark op projectbasis in om hun doelen te bereiken. Denk aan bouwplantoetsing, casemanagement en advieswerkzaamheden bij implementatie van nieuwe wetgeving.

Mark is een vakidioot in positieve zin met de Omgevingswet, Bouwbesluit (Besluit Bouwwerken Leefomgeving), Wet Kwaliteitsborging en Brandveiligheid als zijn expertises. Daarnaast weet hij als geen ander bij complexe aanvragen de verschillende instanties en betrokkenen op elkaar af te stemmen.

Sinds 2023 is Mark ook actief als Docent/ Trainer. Voor verschillende opdrachtgevers verzorgt hij trainingen over oa. het Besluit Bouwwerken Leefomgeving. Dit kan bijvoorbeeld als module binnen een opleiding tot Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht. Maar denk ook aan 1-daagse trainingen bij gemeenten, aannemers, architectenbureaus en woningbouwcoöperaties.

Per 1 februari 2018 is het bedrijf Ruesult opgericht. Ervaart u zelf het resultaat!

Ruesult Bouwen & vergunningen
Hoogstraat 21 B
7227 ND Toldijk
Nederland

Telefoon: 06 249 143 58
E-mail: info@ruesult.nl

Handelsregister (KvK): 68295979
BTW-nummer: NL001589473B85

Ervaar ook het vertrouwen en enthousiasme van Ruesult.
Informeer naar de mogelijkheden